2023-10-30 07:00Press release

BON VOY X BJÖRN AXÉN

Ett samarbete där funktion möter skandinavisk finess och blir ett statement i badrummet eller på resan. Frisör- och hårvårdsvarumärket Björn Axén samarbetar med BON VOY och har tagit fram en exklusiv tolkning av en necessär som rymmer den medvetna resenärens hårvårdsgarderob.

BON VOY, är ett svenskt företag som startades med en ambition att kombinera stilren design med funktionalitet för alla som vill ha med sig sina skönhetsfavoriter på resan.

Detta samarbete förenar två innovativa varumärken som är måna om att leverera kvalitet, funktion och stil till sina användare. 

- Vi vill att våra kunder ska kunna ta hand om sitt hår även på resan och behöver därför smidigt och stilsäkert kunna ha med sig sina favoritprodukter. Genom samarbetet med BON VOY kan vi nu erbjuda en snygg och funktionell necessär som rymmer hårgarderoben när du är på resande fot, en perfekt match helt enkelt säger Johan Hellström VD och ägare Björn Axén. 

Med detta partnerskap kan resenärer nu njuta av en kombination av moderiktig design och praktiska funktioner som gör det enkelt att packa och organisera sina skönhetsfavoriter på resan. Necessären har genomtänkta designade fack och fickor för att hålla dina produkter på plats och prydligt organiserade.

- Vi är entusiastiska över att samarbeta med ett så anrikt varumärke som Björn Axén. Med en gemensam passion för skönhet har vi genom detta partnerskap designat en necessär som kommer bli en trogen följeslagare på alla hårvårdsentusiasters resor, säger Emma Ahlgren, grundare av BON VOY. 

BON VOY’s unika signatur med uttagbart och maskintvättbart innerfoder gör att necessären är lätt att hålla ren och därmed får en får en längre livslängd. Necessären är tillverkad i 100% veganska material och är precis som Björn Axéns produkter, designade för att tåla påfrestningar vid resor. 

Från och med den 30 oktober kommer necessären att finnas på bjornaxen.se och bonvoybags.com, samt utvalda återförsäljare så som LYKO och Kicks. 

PRODUKTINFO
Pris: 1200 SEK
Mått: L: 25 cm B: 12,5 cm H: 12,5 cm
Material: 
- Ytterväska: Premium PU Vegan Läder
- Innerväska: Tålig och maskintvättarbar nylon

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION OCH HÖGUPPLÖSTA BILDER, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Heléne Airijoki, presskontakt SpoilConcept, e-post: helene.airijoki@spoilconcept.com  
eller telefon: 073 385 03 19.

Sofi Viebke, presskontakt SpoilConcept, e-post: sofi.viebke@spoilconcept.com
eller telefon: 070 954 65 73. 


About Björn Axén

In 1963 Björn Axén brought glamour and creativity from Paris to Sweden when he opened his first salon in Stockholm. It wasn´t long until he was on everyone’s lips, putting hairdressing on the map. Since then, Björn Axén has grown into a highly established company synonymous with expertise and quality, offering sustainable haircare products for all hair types.


CONTACTS

Marketing Director
Karolina Strand
Project Manager Marketing & Sales
Fanny Axelsson