2023-08-18 08:03Press release

Björn Axén introducerar The Tubes – stylingprodukter för alla tillfällen

Styling Gel, Universal Styling Cream, Salt Water GelStyling Gel, Universal Styling Cream, Salt Water Gel

Björn Axén lanserar nyheten Styling Gel. En stylingprodukt som är perfekt för att till exempel skapa en trendig wet look och andra glansiga frisyrer som ska hålla länge. Med en medelhård stadga och förmågan att dämpa frizz ger denna gel håret definition och glans utan att tynga ner det. Styling Gel är dessutom berikad med vitamin B5 som ger håret extra näring.

I samband med lanseringen av Styling Gel kommer dessutom två befintliga favoriter i nya format. Universal Styling Cream och årets Swedish Beauty Awards-vinnare Salt Water Gel får uppdaterade artworks för att kommunicera produktfunktionen tydligare.

Den mångsidiga stylingkrämen Universal Styling Cream är bland annat berikad med vårdande och återfuktande Nordisk Sockerbeta. Produkten skapar volym, definierar lockar, ger återfuktning och minimerar oönskad frizz. Egenskaper som resulterar i ett flexibelt hår med förbättrad textur och naturlig volym.

Salt Water Gel är en annan favorit som framhäver hårets form och lockar, samtidigt som den ger en matt finish och mer textur. Det som gör produkten unik är dess förmåga att ge håret en fylligare känsla som påminner om när du har badat i saltvatten, utan att få håret att kännas fett. Produkten innehåller dessutom effektivt UV-skydd.

Denna trio är ett måste för alla som vill få ett professionellt resultat hemma och som vill experimentera med olika stilar och frisyrer. Alla tre produkter är unisex, veganska och dermatologiskt testade, samt lämpliga för alla hårtyper och längder.

Produkterna kommer att finnas i butik från och med vecka 34. 

Styling Gel 100ml – wet look och blankt resultat. 
Användning: arbeta upp en liten mängd och applicera i fuktigt eller torrt hår, tillsätt mer om så behövs. Styla och låt det torka för en fast wet-look. Borsta ut eller separera med fingrarna för mjukare, men ändå flexibel form.

Stadga: Soft– Medium– Strong 
Finish: Shiny - Natural – Matte
170 SEK / 170 NOK / 140 DKK

 

Universal Styling Cream 100 ml – naturliga lockar och utslätade frisyrer.
Användning: applicera i handdukstorkat eller torrt hår. Ta en liten mängd och massera ut i händerna och arbeta sedan in i håret. Styla eller låt självtorka.

Stadga: Soft– Medium – Strong 
Finish: Shiny - Natural – Matte
170 SEK / 170 NOK / 140 DKK

 

Salt Water Gel 100 ml – fylligare hår och mer textur.
Användning: applicera önskad mängd i fuktigt eller torrt hår. Låt självtorka eller föna torrt.

Stadga: Soft– Medium– Strong 
Finish: Shiny - Natural – Matte
160 SEK / 160 NOK / 130 DKKFör mer information och pressprover, vänligen kontakta:
Karolina Strand, Marketing Director
Email:
karolina.strand@bjornaxen.se
Tel: + 46 70 984 01 10About Björn Axén

Björn Axén öppnade sin första salong 1963, sedan dess har varumärket vuxit till ett väletablerat företag med exklusiva frisörsalonger. Utöver frisörverksamheten erbjuder Björn Axén även professionella hårvårds- och stylingprodukter med fokus på människan, miljön och funktion. Produkter av högkvalitet framtagna i ett unikt och nära samspel med företagets frisörer.