2023-03-01 09:00NEWS

Säsongens trendigaste frisyrer

The Pixie Cut
I vår och sommar är den moderna versionen av den klassiska Pixie-frisyren en stor trend. En feminin och lättstylad klippning som också är väldigt lätt att älska. 

 

The Mixie
Mixie är en lekfull och edgy look som vi kallar för kärleksbarnet till den klassiska Pixie-frisyren och en Mullet. Mixie-klippningen kännetecknas av kortare hår framtill och längre längder bak. En look som går att bära på många olika sätt.

 

Wet Look
Wet look är en av de tydligaste trenderna som också har synts på flera modeveckor den här säsongen. Det är en styling som vi skapade under Fashion Week i Paris och som dessutom är väldigt mångsidig. Så länge håret ser vått ut så spelar det egentligen ingen roll om det är utsläppt, uppsatt eller i en avslappnad fläta.

 

Strawberry Blonde
Denna ljusa kopparfärg är en trend som vi kommer att se mycket av under 2023.  En sofistikerad, vacker och varm nyans. 

 

Textured Brunette
En rik brunfärg som mjukt övergår till ljusare nyanser. Färgen är perfekt för våren och sommaren eftersom solen bleker håret naturligt vilket bidrar till att förstärka effekten.

 

Lively Pastel
Pastellfärger livar upp håret och kan både appliceras i sektioner eller över hela håret. Välj mellan färger som lila, blått, rosa, orange eller grönt. Vilken färg du än väljer kan mjukas upp till en vacker pastellfärg.

Länk till bilder. 

 

För mer information vänligen kontakta:
Tiyoneh Jah, PR & Content Manager.
Email: Tiyoneh.jah@bjornaxen.se
Tel: + 46 72 158 85 58About Björn Axén

Björn Axén öppnade sin första salong 1963, sedan dess har varumärket vuxit till ett väletablerat företag med exklusiva frisörsalonger i både Stockholm och Göteborg. Utöver frisörverksamheten erbjuder Björn Axén även professionella hår- och stylingprodukter med fokus på människan, miljön och funktion. Produkter av högkvalitet framtagna i ett unikt och nära samspel med företagets frisörer.