2023-04-17 11:30NEWS

Packa smartare och res lättare med produkter i resestorlek

Genom att välja produkter i resestorlek kan du packa smartare och mer effektiv. Oavsett om du planerar en kortare weekendresa eller en längre semester kommer resestorlekprodukter hjälpa dig att resa lättare. Istället för att behöva välja mellan vilka hårvårds- och hårstylingprodukter som du vill ta med dig, kan du nu packa ner dina favoriter i resestorlek, utan att behöva oroa dig för att ta upp för mycket utrymme i väskan eller för att samla på dig övervikt. Här är våra favoriter: 

Repair vårdande schampo och balsam i resestorlek hjälper till att reparera skadat och torrt hår. Produkterna är berikade med ekologisk arganolja samt mineraler och proteiner från havet som stärker, bygger upp och återfuktar håret vilket kan vara extra bra efter mycket sol och bad. 

 

Stylingprodukter är måsten i resväskan eftersom de hjälper dig att uppnå det stylingresultat som du önskar. Värmeskyddet Heat Styling Protection innehåller dessutom UV-skydd och kan därför även användas på stranden för att skydda håret mot solens skadliga strålar. 

En annan fördel med resestorlekprodukter är att de är perfekta om du vill prova nya produkter innan du investerar i fullstorlekar. Genom att köpa mindre mängder av olika produkter i resestorlek kan du enkelt testa dem för att se vilka som passar dina behov bäst. Ett knep som kan hjälpa dig att spara pengar, samtidigt som det värnar om miljön. 

För mer information och pressprover, vänligen kontakta:
Tiyoneh Jah, PR & Content Manager.
Email: Tiyoneh.jah@bjornaxen.se
Tel: + 46 72 158 85 58About Björn Axén

Björn Axén öppnade sin första salong 1963, sedan dess har varumärket vuxit till ett väletablerat företag med exklusiva frisörsalonger. Utöver frisörverksamheten erbjuder Björn Axén även professionella hår- och stylingprodukter med fokus på människan, miljön och funktion. Produkter av högkvalitet framtagna i ett unikt och nära samspel med företagets frisörer.